Úvod Média Tiskové zprávy

Přehled plánovaných výluk na 27. a 28. týden

30. červen 2022

Holešovice
12. 7. 2022 od 8:00 hod. do 14:00 hod.
Výluka vody se bude týkat odběrného místa v ulici č.p./č.o.: V přístavu 789/22; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Smíchov
12.7.2022 od 8:00 hod. do 15:00 hod.
Výluka vody se bude týkat odběrných míst v ulici Malátova č.p./č.o.: 611/7, 543/9, 434/11, 395/13, 396/15, 461/17; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Chodov,Háje,Kunratice,Újezd
12.7. od 23:00 hod. až 13.7.2022 do 4:00 hod.

Omezení dodávky vody se bude týkat odběrných míst v oblasti ohraničené ulicemi: od ul. Chilská a dále ulicemi Bartůňkova - Na sádce - Květnového vítězství - Brechtova - Matúškova - Schulhoffova - U modré školy - Hviezdoslavova - Nešporova - Opatovská - Štichova - K Milíčovu - Proutěná - Ke smrčině – Štítová – Milíčovská – Formanská – Studánková - Cigánkova 1861 - k ul. Chilská a dále v oblasti ohraničené ulicemi: od ul. Gregorova a dále ulicemi Krejnická – Holušická – Roztylská 2321/19 – Hráského – Vojtíškova – Nechvílova – Zlešická – U zeleného ptáka – Herrova – Sechterova – k ul. Gregorova; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Košíře
13.7.2022 od 8:00 hod. do 15:00 hod.
Výluka vody se bude týkat odběrného místa v ulici Jinonická č.p./č.o.: 37/11; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Modřany
14.7.2022 od 8:00 hod. do 15:00 hod.
Výluka vody se bude týkat odběrných míst v ulici Mezi vodami č.p./č.o.: 1560/33 a č.parcelní 4825/10; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Náhradní zásobování bude zajištěno na základě požadavků odběratelů a dle dopravních a technických možností přistavením cisterny s pitnou vodou. Podrobné informace nepřetržitě podává zákaznická linka PVK na tel: 840 111 112 nebo 601 274 274.

Nejrychlejší cestou, jak získat informace o plánovaných výlukách, je služba SMS-INFO. Klienti budou zdarma dostávat aktuální informace z jimi zvolené lokality. Zákazníci si službu mohou objednat přes webové stránky pvk.cz, zákaznickou linku 840 111 112 nebo 601 274 274 či v Zákaznickém centru PVK – Dykova 3, Praha 10.