Úvod Média Tiskové zprávy

Přehled plánovaných výluk na 14. týden

1. duben 2021

Smíchov
7. 4. 2021 od 8:00 hod. až 28. 4. 2021 do 14:00 hod.
Výluka vody se bude týkat odběrného místa v ulici Svorosti č.p./č.o.: 43/13 (bez vody bude pouze měřící místo V3 - přípojka z řadu DN 700 Podolí - Bruska); z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Nové Město, Vinohrady, Žižkov, Strašnice, Vršovice
7. 4. 2021 od 9:00 hod. do 20:30 hod.
Omezení dodávky vody se bude týkat odběrných míst v oblasti ohraničené ulicemi: od ul. Anglická č.o. 1; k ul. U Rajské zahrady č.o. 24; k ul. Seifertova č.o. 14; k ul. Prokopova č.o. 2a; k ul. Vinohradská č.o. 159a; k ul. Vinohradská č.o. 214; k ul. Šrobárova č.o. 50; k ul. Perucká č.o. 1; k ul. Wenzigova č.o. 19 a zpět k ul. Anglická č.o. 1; z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Ohraničená oblast výluky je zobrazena v mapě na stránkách www.pvk.cz

Náhradní zásobování bude zajištěno na základě požadavků odběratelů a dle dopravních a technických možností přistavením cisterny s pitnou vodou. Podrobné informace nepřetržitě podává zákaznická linka PVK na tel: 840 111 112 nebo 601 274 274.

Nejrychlejší cestou, jak získat informace o plánovaných výlukách, je služba SMS-INFO. Klienti budou zdarma dostávat aktuální informace z jimi zvolené lokality. Zákazníci si službu mohou objednat přes webové stránky pvk.cz, zákaznickou linku 840 111 112 nebo 601 274 274 či v Zákaznickém centru PVK – Dykova 3, Praha 10.